در آشپزی ، سیروپ به مایعی کفته می شود که بسیار غلیظ و چسبناک می باشد و از جوشاندن مقدار زیادی شکر در آب حاصل می آید.
سیروپ ها در قنادی ها و نوشیدنی ها به عنوان شیرین کننده و نیز به عنوان پوشاننده در برخی غذا ها مانند پنکیک استفاده می شود. با مجله گالری شکلات در این مقاله همراه باشید .
سیروپ های ساده که شامل آب و شکر می باشد . در ای شرایط مقدار زیادی شکر ( نسبت شکر به آب 1 به 1 و یا 1 به 2 است. ) را دز آب داغ ریخته و اجازه می دهیم تا بجوشد و مایع غلیظی از آن بدست آید. از این نوع سیروپ به عنوان سس میوه های و یا نگهدارنده استفاده می شد . در واقع نام دیگر سیروپ ساده همان شهد است که از دیر باز در خانه های ما ایرانیان تهیه و استفادخ می شد .
سیروپ های طعم دار که در تولید آنها علاوه سیروپ ساده از یک عامل طعم دهنده در طی فرایند تولید استفاده می شود. این مواد گیاهی به صورت تک ماده و گاهی ترکیبی به صورت چند نوع مختلف است . مثلا سیروپ های معطر از مقادیر مشخصی طعم دهنده پرتقال و دارچین که به سیروپ ساده اضافه می شود ، تهیه می گردد.
منبع : http://mag.vbshop.ir/?p=2214
درباره این سایت