سیروپ چیست ؟

در آشپزی ، سیروپ به مایعی کفته می شود که بسیار غلیظ و چسبناک می باشد و از جوشاندن مقدار زیادی شکر در آب حاصل می آید.

سیروپ ها در قنادی ها و نوشیدنی ها به عنوان شیرین کننده  و نیز به عنوان پوشاننده در برخی غذا ها مانند پنکیک استفاده می شود. با مجله گالری شکلات در این مقاله همراه باشید .

سیروپ ها از نظر نوع به دو دسته تقسیم و طبقه بندی می شوند : 

1- سیروپ های ساده :   

سیروپ های ساده که شامل آب و شکر می باشد . در ای شرایط مقدار زیادی شکر ( نسبت شکر به آب 1 به 1 و یا 1 به 2 است. ) را دز آب داغ ریخته و اجازه می دهیم تا بجوشد و مایع غلیظی از آن بدست آید. از این نوع سیروپ به عنوان سس میوه های و یا نگهدارنده استفاده می شد . در واقع نام دیگر سیروپ ساده همان شهد است که از دیر باز در خانه های ما ایرانیان تهیه و  استفادخ می شد .

2- سیروپ های طعم دار :

سیروپ های طعم دار که در تولید آنها علاوه سیروپ ساده از یک عامل طعم دهنده در طی فرایند تولید استفاده می شود. این مواد گیاهی به صورت تک ماده و گاهی ترکیبی به صورت چند نوع مختلف است . مثلا سیروپ های معطر از مقادیر مشخصی طعم دهنده پرتقال و دارچین که به سیروپ ساده اضافه می شود ، تهیه می گردد.

منبع : http://mag.vbshop.ir/?p=2214


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ویتا گرماتاب صنعتی Iran Modern عکسها و شعر های حجت فرهنگدوست پارس سیلیس مرجع بازی های فشرده اندروید و کامپیوتر abn به وبلاگ مهندس مجتبی حمیدی خوش آمدید. ابوالفضل خواجه : آبيار