کرم موکا قابل استفاده بر روی کیک های شکلاتی است و طعم بسیار عالی به کیک شما می دهد. ؛ پس با گالری شکلات برای طرز تهیه کرم موکا همراه باشید.
مواد لازم | |
کره | 220 گرم |
آرد | ۵ قاشق غذاخوری |
خامه | ۱/۲ لیوان |
شیر | ۱/۲ لیوان |
پودر قند | 2 لیوان |
پودر نسکافه | 4 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :
ابتدا شیر را با آرد الک شده، مخلوط نمایید. بعد پودر کاکائو و خامه را روی آن بریزید.
سپس مخلوط را روی شعله گاز با حرارت ملایم بگذارید تا مایع غلیظ گردد، البته باید آن را مرتب هم بزنید.
حال باید در ظرفی دیگر، کره آب شده در محیط را با همزن به مدت ۲ دقیقه بزنید.
پودر نسکافه و پودر قند را به آن افزوده و دوباره همین کار را ادامه دهید.
سپس مخلوط را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس کرم را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال بگذارید تا کرم موکا آماده شود.
منبع: فروشگاه گالری شکلات
درباره این سایت